נסו עכשיו
-
18,979פעילויות
-
319,918משתתפים
- כל הפעילויות >
- סיורים >
- מאפל שטרודל לחזיר הכשר: סיור שחקן בשרונה
- אליעזר קפלן, תל אביב-יפו
- (מיקום מדויק ישלח לאחר ההזמנה)
רוצים לדעת איך נתגלה שק מוטמן של מטבעות זהב?
לרדת למנהרה התת קרקעית שחיברה בין מרתפי היין?
לראות מכונת כביסה עם ארובה?
טיול בכפר גרמני מאמצע המאה ה19 בעקבות הטמפלרים וניסיונם לבנות חברה אוטופית- אידיאלית. נראה את הטכנולוגיה והתרבות הביאו עימם מאירופה שטרם נראו בארץ: את היקב והמזקקה, בית הקפה של גינטר עם התזמורת ורחבת הריקודים, את מרתף הבירה של קיבלר, את שבשבת הרוח ששאבה מים לבתים, את בית הבד המכני לייצור שמן זית (שכל מכונותיו עדיין עובדות!), והיכן היו משחקים ב'קיגל-באן' (באולינג). נראה גם את בתיהם של בעלי המלאכה השונים, כגון: הנפח גראצה, יצרן הנקניקים גרצינגר ופריץ הזקן מגדל הדבורים. נדבר על האמונה שלהם ועל המשבר שהביא אותם לארץ הקודש וגם - איך הפכו מקבוצה דתית אדוקה לחברי המפלגה הנאצית? מדוע נפתח בית הספר לנביאים? כיצד פתרו את בעיית הגניבות? מה רס"רים הכי אוהבים? מה היו מילותיו האחרונות של גוטהילף ואגנר? מי אחראי על הפרות בתל אביב?
*הכרטיס מקנה כניסה לסיורים המתקיימים באופן שוטף במועדים המפורסמים באתר. יש ליצור קשר להרשמה ונקודת מפגש. ניתן גם להזמין סיור פרטי לכל המסלולים בכל הימים והשעות בתיאום מראש. *כניסה לאתרים בהתאם לאישור מנהלת המתחם.
- סיור מצחיק ומהנה באחד המקומות המיוחדים בעיר
- כניסה למנהרה התת קרקעית, לבית הבד+ סרט, ולמרכז המבקרים (*בזמני הפתיחה)
- דוגמנות מסלול של אופנה טמפלרית גברית ובלונדינית
-
-
Pearl We Pearl
- משה היה מקסים!
-
ערן-התרבוש
- תודה רבה :)
-
-
-
פני
- הינו בסיור בשרונה .היה נחמד דיוק בזמנים. משה השתדל מאוד. מעט היסטוריה ורכילות מקומית. לא נקרעים מצחוק. סביר בינוני. תודה
-
-
-
רוברט
- צר לי, אבל גם אני וגם אשתי, די השתעממנו ולקראת הסוף אפילו פרשנו ממנו. הקשר בין שם הסיור "קורע מצחוק" לבין המציאות הוא מקרי בלבד. השם ואופן הצגת הסיור באינטרנט הוא פשוט הטעיה !!
-
ערן-התרבוש
- שלום רוברט, צר לנו שהתאכזבתם, משה הוא אחד מהמדריכים הטובים והמצחיקים שלנו אנו נבדוק את העיניין מולו כדי להבין יותר היכן זה נפל, תודה והמשך יום נעים :)
-
-
-
Doron
- נהנו מאוד מבוקר משעשע ולימודי בחברתו והדרכתו של משה פרסטר. השיחה קלחה ולוותה בחידודי לשון והומור ציני מהסוג הטוב. החכמנו, קצת יותר , לגבי שרונה , נהננו ממנהרת הטמפלרים ומהסביבה ומהקבוצה ששתפה פעולה. מידי פעם , עצרו אנשים את משה ורצו לעשות איתו סלפי , ופעם אחת הסתפקו רק בתרבוש משה מקסים , נחמד ובלתי אמצעי , יצר קשר מיידי עם חברי הקבוצה מקטנים ועד גדולים סיור מומלץ
-
ערן-התרבוש
- תודה רבה דורון , כייף גדול לשמוע שנהנתם נמסור זאת למשה... להתראות בשמחות :)
-
-
-
Einat
- סיור קליל משעשע. משה מצחיק ומתאים עצמו היטב לקבוצה. רעיון נחמד לימי הולדת
-
ערן-התרבוש
- כייף לשמוע :)
-
-
-
Liron
- היה מדריך הכי גבר בארץ
-
ערן-התרבוש
- חחחח נמסור לו... תודה רבה, שמחים שנהנתם :)
-
-
-
Lev-ari
-
- © OpenStreetMap contributors.
-
הזמנת פעילות
₪120 למבוגר, ₪30 לילד (גילאי 5-9)ניתן לבטל את ההזמנה עד 48 שעות לפני מועד האירוע
